Konferenssegling

Vi har märkt hur sammansvetsad en grupp kan bli efter bara några dagar tillsammans ombord på en segelbåt. Att kunna kombinera konferens, segling och umgänge med kollegor är ett lyckat koncept.

Segla med företaget

Ni bor och lever tillsammans ombord på båten. På våra båtar får upp till tio personer samt besättning plats att bo bekvämt. Segling och matlagning sköts av besättningen så mer av er tid kan läggas på konfererande och att umgås med varandra.

Ni blir serverade frukost och lunch ombord samtidigt som ni rör er mot dagens nästa mål. Det blir en aktiv konferens där ni får se och uppleva mycket, inte bara en konferenslokal. Dagen kan börjas med samtal på fördäck samtidigt som båten lungt tar sig framåt.

Efter ett lunchstopp med bad kan samtalen bytas till seglingsaktiviteter i form av seglarskola eller kappsegling mot kollegorna på de andra båtarna. På kvällen får ni uppleva en ny plats där ni kan sammanfatta dagens händelser under ett trevligt restaurangbesök.

Med kunnig personal ombord på båten får ni möjlighet att upptäcka segling i Kroatien från dess bästa sida. Oavsett om ni har mycket eller lite erfarenhet av segling är det en upplevelse utöver det vanliga, de som är nyfikna på att lära sig mer får ett ypperligt tillfälle att göra detta.

Vi har arrangerat konferens- och företagsseglingar för grupper från åtta till över hundra deltagare. Ingen team building eller arrangemang är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss idag så skräddar- syr vi en segling just efter era önskemål.

Prisexempel: Tio personer ombord på More 55 med skeppare och värd från lördag till onsdag.
Från: 7 200kr per person exkl. flyg.

I en företagssegling ingår:

Resa

Resdagar är flexibelt

Flyg

Flyg tur och retur från Malmö, Göteborg eller Stockholm

Skeppare & värd

Svensk, välutbildad besättning

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt

Transfer

Transfer till och från Splits flygplats

Mat

Frukost, lunch och dryck ombord på båten

Sängkläder

Sängkläder & handduk

Alla omkostnader

Hamnavgifter, gasol och andra övriga utgifter

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
patrik@www.moresailing.se

x