Ta förarintyg på segelbåt

Ta förarintyg på segelbåt – kombinera en resa med god mat, segling och bad med att ta ditt egna förarintyg.

Är du intresserad av att hyra båt utomlands? För att göra det i exempelvis Kroatien behöver du bland annat ha ett förarintyg. Gå din förarinytgskurs med oss i Kroatien och få utöver den teoretiska kunskapen öva på moment praktiskt, lära känna skärgården och gör allt detta med en dos sol och bad! Full service med frukost och lunch inkluderat som på en vanlig seglingsresa.

Föregående
Nästa

Ta förarintyg på segelbåt - hur går det till?

Förarintyg är en teoretisk utbildning som i de flesta fall genomförs på en helg när man går intensivkurser hos vår partner Sjöskolan i Sverige. I Kroatien genomför vi kursen över en vecka vilket gör att vi också jag tid att genomföra vissa praktiska moment. Vi genomför även de moment som ingår i “Båtpraktik dager” och klarar du dessa får du denna godkänd under din vecka. Vill du sedan utbilda dig vidare i nästa steg som är kustskepparexamen skall du ha ett godkänt förarintyg samt båtpraktik dager för att få ta det.

Under din vecka med oss i Kroatien går vi alltså igenom alla de moment som du behöver lära dig för att kunna ta ditt förarintyg. Du får även tid att studera materialet på kvällarna. När du sedan åker hem till Sverige bestämmer du själv när och var du ska examineras. För att få skriva upp kontaktar du vår partner Sjöskolan och bestämmer med dem när du ska skriva provet vid något av deras provtillfällen. Du får alltså tid att repetera i egen takt när du kommit hem och skriva prov när det passar dig.

Reco 2019-2020

Läs omdömen
från 2019 och 2020 här →

 

Seglingsresa med kurs

Under din kurs-resa med oss ingår det som ingår i våra seglingsresor. Ombord på båten finns det svensk besättning i form av skeppare och värd. Värden lagar frukost och lunch varje dag precis som på våra seglingsresor. Utöver detta ingår även dina kursböcker och övrigt material som du behöver. 

Vi åker till en ny plats varje dag under tiden vi tar oss fram har vi lektionstillfällen för att behandla det material som du ska lära dig i en förarintygskurs. På kvällarna förvaltas tiden med det man önskar; utforska, repetera och äta middag. Vi varvar teoretiska lektionspass med att öva moment praktiskt. 

 

Ta förarintyg på segelbåt, detta ingår:

Resa

Lördag- lördag inklusive resdagar

Flyg

Flyg tur & retur från Malmö, Göteborg eller Stockholm.

Skeppare & värd

Svensk, välutbildad besättning

Del i dubbelhytt

Kojplats i dubbelhytt

Kurs

Kurs i förarintyg

Transfer

Transfer till & från båten

Mat

Frukost, lunch & dryck ombord på båten

Sängkläder

Sängkläder & handduk

Alla omkostnader

Hamnavgifter, gasol & andra övriga utgifter

Kurslitteratur

Kurslitteratur & övrig material

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om att ta förarintyg

Patrik

Kontakta Patrik Axhall
031 – 30 96 300
boka@moresailing.se