Tillbaka
Föregående
Nästa

Ziphius – Bali 4.2

Ziphius – Bali 4.2 är en supermodern och ljus segelbåt, som är redo att sjösättas under 2022. Utrustad för effektiv segling och lätt att manövrera till sjöss. Designad så att den låter dig röra dig smidigt runt de olika utrymmena, från akterplattformen med bänk till främre sittbrunnen med lounge och solplats. Komforten är garanterad på flybridgen som är ett enormt och säkert relaxområde. För att inte tala om prestanda och kvalitet som genomsyrar alla aspekter ombord på Ziphius.

En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 9 personer, som blir då fördelade på 5 hytter. Det finns många fönster på Ziphius – Bali 4.2 som släpper in mycket ljus och erbjuder magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på båten är toppmodern och du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten Ziphius är 12.85m lång och hela 7.08m bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan eller på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Ziphius – Bali 4.2. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Ziphius – Bali 4.2 - 360° Visning

Ziphius – Bali 4.2

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.