Tillbaka
Föregående
Nästa

Yaya – Dufour 390

Yaya – Dufour 390 är en ny och modern segelbåt, som är redo att sjösättas under 2022. Den noggranna utformningen av däck utrymmen, den enorma bakre akterspegeln, de många solande områdena och den berömda utomhuskök med grill och handfat kommer att säkerställa underbara stunder av samvaro ombord på denna enorma segelbåt. Späckad med innovativa knep, teknik och optimering sticker Dufour 390 ut som den mest väl avrundade segelbåten i sin kategori.

En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 8 personer, som blir då fördelade på 5 hytter. Det finns många fönster på båten som släpper in mycket ljus och erbjuder magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på Yaya – Dufour 390 är toppmodern och du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten Yaya är 11.93m lång och 3.99m bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan eller på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Yaya – Dufour 390. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
3
Year
2022
Length
11.93 m
People
7
Engine
40 hp
Cockpit speakers
Yes
Dinghy
Yes
Bimini
Yes
Sprayhood
Yes
Chart plotter in cockpit
Yes
Electric toilet
Yes
Holding tank
Yes
Inverter
Yes
Cockpit cushion
Yes

Yaya – Dufour 390

Punta Nuraghe

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }} {{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.