Tillbaka
Föregående
Nästa

SPRING SONG – Sun Odyssey 449

SPRING SONG – Sun Odyssey 449 är en mysig segelbåt, tillverkad år 2016. Den skryter stolt med dynamiska linjer, en hård hake på skrovet, massor av luckor och fönster tillsammans med fasade kanter på däcket. Detta kombinerar en kraftfull och rak framåtriktad design från pennan till Philippe Briand. En närmare titt avslöjar en innovativ däckplan som gör det enkelt att segla. En Jeanneau är först och främst för segling. Tre huvudkoncept formar Sun Odyssey 439: en snabb, sjövärdig segelbåt, enkel att använda däck- och seglingspanel och en högkvalitativ interiör.

Du och ditt sällskap kan segla med den i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Segelbåten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 8 personer, fördelade i 3 hytter. Hytterna är rymmliga, samt erbjuder bra belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på båten är modern och mysig. Du sover skönt på SPRING SONG – Sun Odyssey 449 på bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är 12.99m lång och 4.24m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med SPRING SONG i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan eller på båt tillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra SPRING SONG – Sun Odyssey 449 eller om något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning, vänligen läs mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
3
Year
2016
Length
12.99 m
People
8
Engine
54 hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Sprayhood
Yes
Teak deck
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
TV
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

SPRING SONG – Sun Odyssey 449

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.