Tillbaka
Föregående
Nästa

SIX FRIENDS – Elan 45 Impression

SIX FRIENDS – Elan 45 Impression är en av modellerna i Elan Yachts senaste Impression serie.  Elan är en båttillverkare från Slovenien som är väletablerade i branschen. De har lång erfarenhet av att bygga båtar som både seglar bra och erbjuder stor komfort. Ska du hyra segelbåt i Kroatien är denna båten en av dem vi kan starkt rekommendera.

Den vackra SIX FRIENDS – Elan 45 Impression är enskrov tillverkad år 2017. Det har skapats många oförglömliga seglingsupplevelser på båten. Sommaren 2022 kan du också uppleva det bästa seglingsäventyret i Europa, närmare bestämt i Kroatien som är den hetaste seglingsdestinationen. Båten utgår ifrån SCT Marina Trogir.

Båten har 4 hytter och är lämpad således att hyras för sällskap på upp till 8 personer, exempelvis en familj eller 4 par. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på SIX FRIENDS – Elan 45 Impression då sängarna är otroligt bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 13.85m lång och 4.18m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet och segling i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båt tillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra SIX FRIENDS eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
4
Year
2017
Length
13.85 m
Engine
55 hp
Autopilot
Yes
Cockpit speakers
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Heating
Yes
Radio-CD player
Yes
Sprayhood
Yes
Wi-Fi & Internet
Yes
Electric toilet
Yes
Holding tank
Yes
Refrigerator
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

SIX FRIENDS – Elan 45 Impression

SCT Marina Trogir

Pris per period:

till
Yacht är inte tillgänglig för detta datum
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }} {{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.