Tillbaka
Föregående
Nästa

SINATA – Sunreef 60

SINATA – Sunreef 60 är en allround-segelbåt som är idealisk för exklusiva tillflyktsorter, charter- och transoceaniska äventyr. Denna modell har en kombination av exteriöra och inre områden som lätt flyter in i varandra. Ett smart brodäck och överbyggnadsdesign möjliggör en överlägsen nivå av komfort ombord. Den generösa användningen av teak, höga bålverk och eleganta linjer understryker hennes moderna stil med en klassisk kant. Båten är tillverkad 2019.

Komforten och avkopplingen är garanterade på SINATA. Du och ditt sällskap kan segla med den i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Segelbåten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 8 personer, fördelade i 4 hytter. Hytterna är väldigt rymmliga. Du har bra belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på båten är toppmodern och lyxig, i en särklass. Du sover skönt på SINATA – Sunreef 60, i bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är hela 18.3m lång och 10.2m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med SINATA i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det i fortsättningen på sidan. Alternativt på båt tillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra SINATA – Sunreef 60 . Eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning, vänligen läs mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
4
Year
2019
Length
18.3 m
People
8
Engine
2 x 110 HP
Bimini
Yes
Flybridge
Yes
Bow thruster
Yes
Radar
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Lazy jack
Yes
Sprayhood
Yes
Outboard engine
Yes
Teak deck
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Ice maker
Yes
Refrigerator
Yes
TV
Yes
Water maker
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

SINATA – Sunreef 60 - 360° Visning

SINATA – Sunreef 60

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.