Tillbaka
Föregående
Nästa

Semele – Lagoon 380

Semele – Lagoon 380 är en trevlig katamaran som erbjuder bra seglingsupplevelser sedan 2014 då båten är tillverkad. Båten är modern med bra prestanda. Det finns mycket utrymme för att sola på däcket, medans båten är i autopilot läge och seglar själv. Salongen erbjuder supertrevliga sällskapsytor. Regelbunden underhåll och service har utförts på båten.

Du och ditt sällskap kan hyra denna magnifika båt i Grekland sommaren 2022, med Marina Gouvia som utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 10 personer, fördelade på 6 hytter. 4 av hytterna har 2 bäddar, medans 2 har en bädd var. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på Semele – Lagoon 380 i bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är 11.55m lång och 6.53m bred. 

Titta gärna på fler bilder och dröm dig bort till Grekland och de turkosa havsvatten. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret i Grekland sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer, utrustning och bekvämligheter kan du läsa längre ner på sidan. Exteriören står den ökände designern Patrick le Quément för. Medans företaget Nauta Design har utformat interiören på båten. Skepps-arkitektur på Lagoon 380 är gjord av det välrenommerade fransk baserade företaget VPLP design. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar. Oavsett om det gäller att hyra Semele – Lagoon 380 eller något kring båtens specifikationer. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor, mer än gärna!

Vill du däremot segla med besättning i Grekland, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Grekland.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
6
Year
2014
Length
11.55 m
Engine
2 x 30 h.p.
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Electric winches
Yes
Bimini
Yes
Radar
Yes
Radio-CD player
Yes
Sprayhood
Yes
Refrigerator
Yes
TV
Yes
Cockpit cushion
Yes
Solar panel
Yes

Semele – Lagoon 380 - 360° Visning

Semele – Lagoon 380

Marina Gouvia

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.