Tillbaka
Föregående
Nästa

Samcat – Lagoon 560 S2

Samcat – Lagoon 560 S2 är en stor och lyxig katamaran, som daterar till anno 2018. Den imponerande Lagoon 560 erbjuder stil, ergonomi och komfort, som representerar förträffligheten hos detta prestigefyllda varumärke. Dessutom har hon en flybridge som ger en magnifik sikt över din omgivning, och den perfekta platsen att koppla av i eftermiddagssolen.

Harmonisk segling är den bästa beskrivningen för Lagoon seglingsupplevelsen. En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra Samcat – Lagoon 560 S2 i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 10 personer. Dessa blir då fördelade på 5 rymmliga hytter. Det finns många fönster på Samcat, som släpper in mycket ljus och erbjuder bra utsikt över omgivningen. Båten ebjuder också stora sällskapsutrymmen. Även inredningen på båten är modern och väldigt funktionell. Du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten är hela 17.07m lång och hela 9.44 bred, som gör den till en av bredaste båtar i vår flotta.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur magiskt det skulle kunna vara att segla med Samcat – Lagoon 560 S2 längs Sardiniens underbara kust. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han hjälper gärna, dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Vill du läsa mer om utrustning och bekvämligheter på Samcat, så kan du göra det längre ner på sidan. Hör gärna av dig till oss, om det återstår några funderingar gällande att hyra båten. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien, besök gärna sidan om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Samcat – Lagoon 560 S2 - 360° Visning

Samcat – Lagoon 560 S2

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.