Tillbaka
Föregående
Nästa

Salt Water – Oceanis 51.1

Salt Water – Oceanis 51.1 är en modern segelbåt, tillverkad år 2020. Med spända linjer, ett nytt trappskrov och en snygg däckplan är Oceanis 51.1 den första i en ny generation. Lätt att hantera, bekväm och smart. Antalet tillgängliga anpassningar har ökats för att ge mer än 700 kombinationer.  På Salt Water kan 12 personer segla tillsammans.

Oceanis sortiment fortsätter att stå fast vid sin önskan att erbjuda ett brett urval till krävande kunder. Att segla med Oceanis 51.1 är en upplevelse i särklass. Allt på denna segelbåt är redo för seglingsäventyret. Är du?

Du kan hyra denna magnifika båt i Grekland sommaren 2022, med Alimos Marina som utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyras för max 12 personer, fördelade i 6 hytter. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på Salt Water – Oceanis 51.1 i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är bland de större och är 15.94m lång samt 4.80m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det blåa havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Grekland. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens utrustning, så kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra Salt Water – Oceanis 51.1. Eller något om båtens specifikationer och bekvämligheter. Även frågor som rör destionationslandet kan vi mer än gärna besvara.

Vill du däremot segla med besättning i Grekland, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Grekland.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
6
Year
2020
Length
15.94 m
People
12
Engine
110
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Electric winches
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Generator
Yes
Radio-CD player
Yes
Sprayhood
Yes
Outboard engine
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Refrigerator
Yes
Cockpit cushion
Yes
Solar panel
Yes

Salt Water (A/C – Generator – Inverter – 12 pax) – Oceanis 51.1 - 360° Visning

Salt Water (A/C – Generator – Inverter – 12 pax) – Oceanis 51.1

Alimos Marina

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.