Tillbaka
Föregående
Nästa

ROSALIA – Oceanis 48

ROSALIA – Oceanis 48 är en trevlig segelbåt, som är tillverkad år 2017. Med sin attraktiva eleganta siluett och en däcksplan optimerad för långa kryssningar, är Oceanis 48 perfekt proportionerad. Även viktiga alternativ när det gäller planering av utrymmen och ergonomi skiljer henne från andra. Hon uppmanar dig att ge dig av på långa kryssningar och uppleva mycket bekväma mellanlandningar. Så varför inte segla med henne i sommar i Medelhavet?

Du och ditt sällskap kan segla med denna magnifika båt i Kroatien sommaren 2022. Marina Kastela i Splitregionen är då utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten har 5 hytter och rekommenderas för sällskap om upp till 10 personer. Båtens inredning är toppmodern. Interiören badar i ett härligt ljus från de stora skrovöppningarna. Atmosfären kan vara antingen modern ljus ek eller en mer traditionell mahogny. Oavsett, så är charmen tidlös. Du sover tryggt på ROSALIA – Oceanis 48 i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är 14.6m lång och 4.74m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens utrustning, så kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss, ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra ROSALIA – Oceanis 48. Eller något om båtens specifikationer och bekvämligheter. Även vissa frågor som rör destionationslandet kan vi mer än gärna besvara.

Vill du däremot segla med besättning i Kroatien, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
5
Year
2017
Length
14.6 m
People
12
Engine
75 hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Sprayhood
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
TV
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

ROSALIA – Oceanis 48 - 360° Visning

ROSALIA – Oceanis 48

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.