Tillbaka
Föregående
Nästa

Prima Vista – ICE 52 rs

Prima Vista – ICE 52 rs är en modern och harmonisk segelbåt, årsmodell 2018. ICE 52 RS är direkt utvecklad av Umberto Felcis studio, tillsammans med den tekniska personalen på varvet som leds av Enrico Malingri. Det är en snabb kryssare tillägnad de mest konkurrenskraftiga ägarna som kräver högsta prestanda av sin båt i regattor och en möjlig användning i cruising på samma gång.

Harmonisk segling är den bästa beskrivningen för seglingsupplevelsen som hon erbjuder. En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra Prima Vista i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån Marina di Portisco, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 4 personer. Dessa blir då fördelade på 3 hytter. Det finns många fönster på Prima Vista, som släpper in mycket ljus. Även inredningen på båten är modern och högst funktionell. Du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten är 15.30m lång och 4.65 bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur magiskt det skulle kunna vara att segla med Prima Vista – ICE 52 rs längs Sardiniens underbara kust. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han hjälper gärna, dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Vill du läsa mer om utrustning och bekvämligheter på Prima Vista – ICE 52 rs, så kan du göra det längre ner på sidan. Alternativt besöka båttillverkarens hemsida. Hör gärna av dig till oss om det återstår några funderingar gällande att hyra en av våra båtar. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien, besök gärna sidan om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Prima Vista – ICE 52 rs

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.