Tillbaka
Föregående
Nästa

Poseidon – Bali 4.6

Poseidon – Bali 4.6 är en ny katamaran, tillverkad 2022. Med ramen mer elegant än någonsin är Bali 4.6 en showstopper i sin klass. Bakre sittbrunn och salong blir ett stort vardagsrum med den tippbara garageporten. Fullt utrustat kök med spishäll och dubbelkyl i full storlek med frys och vattenkylare avger genuin hemmakänsla. Mitt i havet dock. Nya interiörmaterial ger en ny elegans och kvalitet till Balis estetik. På främre sittbrunnen kan man njuta av solen och den uppfriskande havsbrisen.

Designen med stora fönster erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över den Mediteranska omgivningen. Du och ditt sällskap kan hyra denna magnifika båt i Grekland sommaren 2022. Då har ni Alimos Marina som utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyras för max 12 personer, fördelade i 7 hytter, med 5 toaletter. Båtens inredning är fräsch och toppmodern. Du sover tryggt på Poseidon – Bali 4.6 i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är 14.28m lång och 7.66m bred.  

Titta gärna på fler bilder och dröm dig bort till Grekland och de turkosa havsvatten. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret i Grekland sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer kan du läsa längre ner på sidan eller på båttillverkarens hemsida. Konceptet är gjord av Olivier Poncin, och Xavier Fay står för skepps arkitekturen. Båten är designad av det franska designföretaget Lasta Design Studio. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra Poseidon – Bali 4.6. Även frågor som rör destionationslandet kan vi besvara mer än gärna.

Vill du däremot segla med besättning i Grekland, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Grekland.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
7
Year
2022
Length
14.28 m
People
12
Engine
2
Autopilot
Yes
Cockpit speakers
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Electric winches
Yes
Bimini
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Lazy jack
Yes
Radio-CD player
Yes
Sprayhood
Yes
Chart plotter in cockpit
Yes
Outboard engine
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Hydraulic gangway
Yes
Inverter
Yes
Lazy bag
Yes
Refrigerator
Yes
Solar panel
Yes

Poseidon – Bali 4.6 - 360° Visning

Poseidon – Bali 4.6

Alimos Marina

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.