Tillbaka
Föregående
Nästa

PIXEL – More 55

PIXEL – More 55 är en kompromisslös skönhet och lyxig elegans kombinerat med de bästa egenskaperna hos en sportig segelbåt. Båtens klassiska mast och gennaker är speciellt förstärkt och utrustad för aktiv segling. Detta gör denna båt idealisk inte bara för dem som söker adrenalin, utan också för dem som letar efter lugn och lyxig familjesegling. PIXEL är tillverkad 2015 och utrustad med AC och generator.

Du och ditt sällskap har chansen att segla med den i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Segelbåten är med sina 5 hytter lämpad att hyra för sällskap på upp till 10 personer. Varje hytt har klassisk och hemtrevlig inredning, som inger en mysig hemkänsla och som gör att man stormtrivs på båten. Du sover skönt på PIXEL – More 55 då sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 16.17m lång och 5.00m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med PIXEL i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer kan du läsa längre ner på sidan, alternativt på båttillverkarens hemsida. Exteriören, interiören och skepps-arkitektur på More 55 har designats av den berömda Maurizio Cossutti, som har lång erfarenhet inom allt som har med segelbåtar att göra. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar. Oavsett om det gäller att hyra PIXEL – More 55 eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
5
Year
2015
Length
16.7 m
People
11
Engine
110hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Radar
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Sprayhood
Yes
Coffee maker
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Ice maker
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

PIXEL – More 55 - 360° Visning

PIXEL – More 55

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.