Tillbaka
Föregående
Nästa

Physeter – Bali 4.8

Physeter – Bali 4.8 är en supermodern och harmonisk segelbåt, årsmodell 2022. Utrustad med samtliga innovationer signerade Catana Group, som är för övrtigt även kärnan i Bali:s DNA. Dess centrala del är allt i en nivå och är helt fri från skott. Den nås från sittbrunnen genom en stor glasdörr, som kan lutas för att få ett enda 30 m² stort område med en unik panoramautsikt. Designen med stora fönster erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över den Mediteranska omgivningen.

Harmonisk segling är den bästa beskrivningen för Bali seglingsupplevelsen. En generöst utrustad segelbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra Physeter – Bali 4.8 i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 13 personer. Dessa blir då fördelade på 7 hytter. Det finns många fönster på Physter, som släpper in mycket ljus. Även inredningen på båten är toppmodern. Du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten är 14.82m lång och hela 7.88 bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur magiskt det skulle kunna vara att segla med Physeter – Bali 4.8 längs Sardiniens underbara kust. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han hjälper gärna, dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Vill du läsa mer om utrustning och bekvämligheter på Physeter – Bali 4.8, så kan du göra det längre ner på sidan. Alternativt besöka båttillverkarens hemsida. Hör gärna av dig till oss, om det återstår några funderingar gällande att hyra båten. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien, besök gärna sidan om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Physeter – Bali 4.8 - 360° Visning

Physeter – Bali 4.8

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.