Tillbaka
Föregående
Nästa

Pasiphae – Lagoon 400 S2

Pasiphae – Lagoon 400 S2 är en mysig katamaran som erbjuder bra seglingsupplevelser sedan 2016 då båten är tillverkad. Båten är modern med bra prestanda, samt utrustad med solpaneler. Det finns mycket utrymme för att sola på däcket, medans båten är i autopilot läge och seglar själv. Lagoon 400 S2 är även utrustad med air-condition och generator.

Du och ditt sällskap kan hyra denna magnifika båt i Grekland sommaren 2022, med Alimos Marina som utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 10 personer, fördelade på 6 hytter. 4 av hytterna har 2 bäddar, medans 2 har en bädd var. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på Pasiphae – Lagoon 400 S2 i bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är 11.97m lång och 7.25m bred. 

Titta gärna på fler bilder och dröm dig bort till Grekland och de turkosa havsvatten. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret i Grekland sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer, utrustning och bekvämligheter kan du läsa längre ner på sidan. Exteriören står den ökände designern Patrick le Quément för. Medans företaget Nauta Design har utformat interiören på båten. Skepps-arkitektur på Lagoon 400 S2 är gjord av det välrenommerade fransk baserade företaget VPLP design. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar. Oavsett om det gäller att hyra Pasiphae – Lagoon 400 S2 eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning i Grekland, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Grekland.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
6
Year
2016
Length
11.97 m
People
10
Engine
2
Autopilot
Yes
Cockpit speakers
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Electric winches
Yes
Bimini
Yes
Lazy jack
Yes
Radio-CD player
Yes
Sprayhood
Yes
Chart plotter in cockpit
Yes
Outboard engine
Yes
Electric toilet
Yes
Hydraulic gangway
Yes
Inverter
Yes
Lazy bag
Yes
Refrigerator
Yes
Snorkeling equipment
Yes
Solar panel
Yes

Pasiphae – Lagoon 400 S2 - 360° Visning

Pasiphae – Lagoon 400 S2

Alimos Marina

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.