Tillbaka
Föregående
Nästa

Northern Lights – Maryland 37

Northern Lights – Maryland 37 är en grym och snabb motorbåt, årsmodell 2005. Den erbjuder spännande och kraftfull segling, men också harmoniska stunder där du kan slappna av och njuta av tillvaron. Ombord på Northern Lights trivs man tack vare välplanerade utrymmen och funktionell utrustning. En motorbåt som vi kan rekommendera att du hyr sommaren 2022.

Spännande äventyr till havs, är den bästa beskrivningen för seglingsupplevelsen som hon erbjuder. Du och ditt sällskap kan hyra Northern Lights i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån Marina di Portisco, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 6 personer, som blir då fördelade på 3 hytter. Det finns många fönster på Northern Lights, som släpper in mycket ljus. Även inredningen på båten är modern och högst funktionell. Du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Segelbåten är 11.15m lång och 5.10 bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur magiskt det skulle kunna vara att segla med Northern Lights – Maryland 37 längs Sardiniens underbara kust. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han hjälper gärna, dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Vill du läsa mer om utrustning och bekvämligheter på Northern Lights – Maryland 37, så kan du göra det längre ner på sidan. Hör gärna av dig till oss om det återstår några funderingar gällande att hyra en av våra båtar. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien, besök gärna sidan om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Northern Lights – Maryland 37

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.