Tillbaka
Föregående
Nästa

Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1

Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1 är en modern segelbåt tillverkad år 2017, men renoverad 2022 som gör den praktiskt sett ny.  Oceanis 41.1 är en destillation av prestanda till sjöss och intelligens ombord och erbjuder ett brett utrymme för anpassning. På ett perfekt balanserat chined-skrov finns det ingen motsvarighet i cockpit utrymme på någon annan båt av denna storlek

Oceanis sortiment fortsätter att stå fast vid sin önskan att erbjuda ett brett urval till krävande kunder. Att segla med Oceanis 41.1 är en upplevelse i särklass. Allt på denna segelbåt är redo för seglingsäventyret. Är du?

Du kan hyra denna magnifika båt i Grekland sommaren 2022, med Marina Gouvia som utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyras för max 8 personer, fördelade i 3 hytter. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1 i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra segelbåt är 12.43m lång och 4.20m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det blåa havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Grekland. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens utrustning, så kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1. Eller något om båtens specifikationer och bekvämligheter. Även frågor som rör destionationslandet kan vi mer än gärna besvara.

Vill du däremot segla med besättning i Grekland, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Grekland.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
3
Year
2017
Length
12.43 m
Engine
45 hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Radio-CD player
Yes
Sprayhood
Yes
Outboard engine
Yes
Refrigerator
Yes
TV
Yes
Cockpit cushion
Yes
Solar panel
Yes

Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1 - 360° Visning

Norma (Refit 2022) – Oceanis 41.1

Marina Gouvia

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.