Tillbaka
Föregående
Nästa

LADY AMANDA – Leopard 50

LADY AMANDA – Leopard 50 är en relativt ny segelbåt, tillverkad 2020. Båten har den idealiska layouten för alla som letar efter mer inomhus- och utomhuslivsutrymme. Detta eftersom hon är utrustad med en flybridge som inkluderar en loungedel, bord, solsäng och valfria exteriörhögtalare och solskydd. Allt detta för trevliga pratstunder i gott sällskap och avnjuta den goda medelhavsmaten i skuggan. Sola på däcket och bada i det kristallklara Adriatiska havsvattnet. Allt är redo för ditt nästa seglingsäventyr. Är du?

Loungen på Leopard 50 har en traditionell flybridge, samtidigt som den håller styrstationen väl skyddad bakom skottet. Komforten är garanterad på denna segelbåt. Du och ditt sällskap kan segla med LADY AMANDA i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Segelbåten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 10 personer, fördelade i 5 hytter. Hytterna är rymmliga. Du har bra belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på båten är toppmodern och lyxig. Du sover skönt på LADY AMANDA – Leopard 50, i bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är 15.4m lång och 8.04m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med LADY AMANDA i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det i fortsättningen på sidan. Alternativt på båt tillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra LADY AMANDA – Leopard 50. Eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning, vänligen läs mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
5
Year
2020
Length
15.4 m
People
11
Engine
2x80 HP
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Coffee maker
Yes
Electric toilet
Yes
Ice maker
Yes
Refrigerator
Yes
Snorkeling equipment
Yes
TV
Yes
Water maker
Yes
Cockpit cushion
Yes

LADY AMANDA – Leopard 50

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.