Tillbaka
Föregående
Nästa

Karibu – Dufour 360 Grand Large

Karibu – Dufour 360 Grand Large är en segelbåt, tillverkad anno 2018, som erbjuder komfort och glädje. Hon har ett snabbt och stabilt skrov oavsett hastighet. Dessutom en fullt utrustad styrstation och en enorm cockpit som säkras av baksätet med ett komplett kök. Och Dufour 360 Grand Large har mycket att erbjuda inuti med lounge dubbelbänk som kan rymma upp till sju gäster vid ditt bord.

Med en stilren interiör ombord är hon både vacker och välplanerad. Hon erbjuder den perfekta balansen mellan styrglädje och förtöjningsnöje. Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där ni utgår ifrån Marina di Portisco.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 6 personer, fördelade på 3 hytter. Det finns många fönster på båten som släpper in mycket ljus och erbjuder magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern och du sover tryggt på Karibu – Dufour 360 Grand Large eftersom sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 10.30m lång och 3.54m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Karibu – Dufour 360 Grand Large. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Karibu – Dufour 360 Grand Large - 360° Visning

Karibu – Dufour 360 Grand Large

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.