Tillbaka
Föregående
Nästa

Friska – Dufour 56

Friska – Dufour 56 är en modern och stor segelbåt, som har skapat seglingsglädje sedan 2017. Dufour 56 är en jämn långdistans segelbåt med fantastisk estetik och är först och främst utformad för segling på hav. Den är snabb, sjövärdig och pålitlig under alla omständigheter. Friska förkroppsligar själva kärnan i en kraftfull, säker och lättmanövrerad segelbåt. Med sina jordbearbetnings konsoler utrustade med kommandon för alla vinschar och elektriska furlers är segling på Dufour 56 barnlek

Båten som erbjuder den perfekta balansen mellan styrglädje och förtöjningsnöje är redo för nya seglingsäventyr. Är du?

Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där seglingsäventyret utgår ifrån Marina di Portisco, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 12 personer, som blir då fördelade på 5 hytter. Det finns många fönster på båten som släpper in mycket ljus och erbjuder magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på Friska – Dufour 56 är toppmodern och du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är hela 17.15m lång och 5.05m bred.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan eller på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Friska – Dufour 56. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Friska – Dufour 56 - 360° Visning

Friska – Dufour 56

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.