Tillbaka
Föregående
Nästa

BELO – Lagoon 450 Fly

BELO – Lagoon 450 Fly är en unik katamaran som erbjuder den bästa seglingsupplevelsen. Båten är tillverkad år 2018.  Det handlar om en rymlig och trevlig segelbåt. Så många underbara upplevelser har skapats på BELO som inger en ton av glädje och sköna seglingsupplevelser. Lagoon 450 Fly är även utrustad med air-condition och generator.

Du och ditt sällskap kan segla med den i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Båten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 8 personer, då den har 4 hytter. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern. Du sover skönt på BELO – Lagoon 450 Fly då sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 13.96m lång och 7.84m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med BELO i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer kan du läsa längre ner på sidan. Exteriören står den ökände designern Patrick le Quément för. Medans företaget Nauta Design har utformat interiören på båten. Skepps-arkitektur på Lagoon 450 Fly är gjord av det välrenommerade fransk baserade företaget VPLP design. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar. Oavsett om det gäller att hyra BELO – Lagoon 450 Fly eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
4
Year
2018
Length
13.96 m
Engine
2 X 34 kW
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Lazy jack
Yes
Coffee maker
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Ice maker
Yes
TV
Yes
Cockpit cushion
Yes

BELO – Lagoon 450 Fly - 360° Visning

BELO – Lagoon 450 Fly

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.