Tillbaka
Föregående
Nästa

BALLADEER – Jeanneau 64

BALLADEER – Jeanneau 64 är en pärla tillverkad 2015. Båten har eleganta linjer med klassiska proportioner. Modern däcksdesign ger den ett tidlöst tilltal. Varje Jeanneau segelbåt är designad för att vara en sjömansbåt, och Jeanneau 64 är inget undantag. Detta flaggskepp är säkert, snabbt och roligt att segla. Philippe Briand har levererat ett modernt skrov som innehåller en hård chine för ökad hastighet, stabilitet och inre volym. Båtens storlek erbjuder underbara ytor för umgänge och solning på däcket.

Du och ditt sällskap kan segla med BALLADER i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Segelbåten är lämpad att hyra för sällskap på upp till 8 personer, fördelade i 3 hytter. Hytterna är rymmliga, samt erbjuder bra belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Inredningen på båten är modern och mysig. Du sover skönt på den stora BALLADEER – Jeanneau 64, i bekväma sängar. Denna vackra segelbåt är hela 19.58m lång och 5m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med BALLADER i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det i fortsättningen på sidan eller på båt tillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar gällande att hyra BALLADEER – Jeanneau 64 eller om något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning, vänligen läs mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
3
Year
2015
Length
19.58 m
People
8
Engine
180 hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Radar
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Sprayhood
Yes
Teak deck
Yes
Coffee maker
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Inverter
Yes
Ice maker
Yes
Refrigerator
Yes
TV
Yes
Water maker
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

BALLADEER – Jeanneau 64

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.