Tillbaka
Föregående
Nästa

Baby Blue – Lobfish 57

Baby Blue – Lobfish 57 är en häftig och smidig motorbåt, som daterar till anno 2011. Den imponerande prestandan kombinerad med bra ergonomi och komfort, erbjuder ett stabilt hem på havet. Fräscha och ljusa utrymmen skapar en behaglig känsla för vistelsen ombord. En perfekt motorbåt för familj och vänner.

Hon garanterar att tiden spenderad till sjöss är rolig och värd att minnas för livet. En generöst utrustad motorbåt med makalös stil, färdig in i minsta detalj. Du och ditt sällskap kan hyra Baby Blue – Lobfish 57 i Italien, där äventyret utgår ifrån marinan Punta Nuraghe i Porto Rotondo, Sardinien.

Båten kan hyras för sällskap på upp till 6 personer. Dessa blir då fördelade på 3 rymmliga hytter. Det finns många fönster på Baby Blue, som släpper in mycket ljus och erbjuder bra utsikt över omgivningen. Båten ebjuder också stora sällskapsutrymmen. Även inredningen på båten är modern och väldigt funktionell. Du sover komfortabel på sköna och bekväma sängar. Motorbåten är hela 17.15m lång och hela 5.30 bred, som gör den till en av bredaste båtar i vår flotta.

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det turkosblåa vatten i Medelhavet. Tänk hur magiskt det skulle kunna vara att segla med Baby Blue – Lobfish 57 längs Sardiniens underbara kust. Om du har några funderingar inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han hjälper gärna, dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Vill du läsa mer om utrustning och bekvämligheter på Baby Blue, så kan du göra det längre ner på sidan. Hör gärna av dig till oss, om det återstår några funderingar gällande att hyra båten. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien, besök gärna sidan om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Baby Blue – Lobfish 57

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.