Tillbaka
Föregående
Nästa

ADRIATIC LION – Lagoon 620

ADRIATIC LION – Lagoon 620 är en segelbåt för dig som funderar på att replikera hotellrumsupplevelsen på din seglingssemester. Denna nästan 19 meter långa katamaran har så mycket invändigt utrymme och känns så lyxig att du nästan glömmer att du flyter på vattnet. Lyxigare seglingsäventyret är svårt att finna. Båten är tillverkad 2018. Vi rekommenderar starkt denna segelbåt för sköna och lyxiga seglingsupplevelser.

Du och ditt sällskap har chans att segla med den i Kroatien sommaren 2022, där ni utgår ifrån Marina Kastela i Split regionen.

Båten är med sina 5 hytter lämpad att hyra för sällskap på upp till 10 personer. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern. Du sover skönt på ADRIATIC LION – Lagoon 620 då sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 18.90m lång och 10.00m bred. 

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla med ADRIATIC LION i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Mer om båtens specifikationer kan du läsa längre ner på sidan. Exteriören står den ökände designern Patrick le Quément för. Medans företaget Nauta Design har utformat interiören på båten. Skepps-arkitektur på Lagoon 620 är gjord av det välrenommerade fransk baserade företaget VPLP design. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle ha några funderingar. Oavsett om det gäller att hyra ADRIATIC LION – Lagoon 620 eller något kring båtens specifikationer.

Vill du däremot segla med besättning kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
5
Year
2018
Length
18.9 m
People
10
Engine
2x 110 kW
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Flybridge
Yes
Bow thruster
Yes
Radar
Yes
Heating
Yes
Generator
Yes
Lazy jack
Yes
Sprayhood
Yes
Teak deck
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Inverter
Yes
Ice maker
Yes
Snorkeling equipment
Yes
TV
Yes
Water maker
Yes
Cockpit cushion
Yes
Teak cockpit
Yes

ADRIATIC LION – Lagoon 620 - 360° Visning

ADRIATIC LION – Lagoon 620

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.