Tillbaka
Föregående
Nästa

ADRIATIC FALCON – Frauscher 1017GT

ADRIATIC FALCON – Frauscher 1017GT är en snabb båt som är tillverkad år 2018. Den prisbelönta Gentlemen´s racer 1017 GT är kärnan i varumärket Frauscher och erbjuder allt som krävs för en hel dag av nöje på vattnet: stil, prestanda, hållbarhet och användarvänlighet.

Några av båtens viktigaste egenskaper är somföljer. Toppfarter på upp till 60 knop. Ett torrt och bekvämt djupt V-skrov (även under tuffa förhållanden). Stora solskydd och sittgrupp, samt en fullt utrustad hytt och säng för två. Allt detta gör ADRIATIC FALCON – Frauscher 1017GT till den perfekta båten för varje tillfälle.

Du kan hyra denna magnifika båt i Kroatien sommaren 2022. Marina Kastela i Splitregionen är då utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyras för en eller max två personer. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på båten i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra och snabba båt är 9.99m lång och 2.99m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens utrustning, så kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss, ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra ADRIATIC FALCON. Eller något om båtens specifikationer och bekvämligheter. Även frågor som rör destionationslandet kan vi mer än gärna besvara.

Vill du däremot segla med besättning i Kroatien, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
1
Year
2018
Length
9.99 m
People
8
Engine
2x430 HP
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Teak deck
Yes
Refrigerator
Yes

ADRIATIC FALCON – Frauscher 1017GT - 360° Visning

ADRIATIC FALCON – Frauscher 1017GT

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.