Tillbaka
Föregående
Nästa

ADIQELL – Wauquiez Pilot Saloon 55

ADIQELL – Wauquiez Pilot Saloon 55 är en segelbåt från 2012. Med ett elegant fodrat tak och stora sidorutor understruknamed ett jalusi i naturlig teak, så erbjuder hon allt för behaglig segling. En elegant skrovprofil med 2 rektangulära fönster, samt utökad aktern för att optimera sikten och ljusstyrkan ombord. De öppningsbara hyttventilerna möjliggör utmärkt ventilation.

Skrovet, designat av Berret-Racoupeau Yacht Design, är kraftfullt och välbalanserat. Den har byggts för att klara de tuffaste seglingsförhållandena. Utrustad med en 2,30-meters bulbköl är Pilot Saloon 58 styv och effektiv på alla seglingspunkter.

Du kan hyra denna magnifika båt i Kroatien sommaren 2022. Marina Kastela i Splitregionen är då utgångspunkten och slutdestinationen för seglingsäventyret. 

Båten är lämpad att hyras för en eller max 6 personer, fördelade i 3 hytter. Båtens inredning är toppmodern. Du sover tryggt på ADIQELL – Wauquiez Pilot Saloon 55 i otroligt bekväma och sköna sängar. Denna vackra och snabba båt är 16.96m lång och 4.95m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det Adriatiska havet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Kroatien. Om du har några frågor inför din blivande bokning, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens utrustning, så kan ni göra det längre ner på sidan. Alternativt på båttillverkarens hemsida. Tveka inte att höra av dig till oss ifall du skulle ha några funderingar gällande att hyra ADIQELL – Wauquiez Pilot Saloon 55. Eller något om båtens specifikationer och bekvämligheter. Även frågor som rör destionationslandet kan vi mer än gärna besvara.

Vill du däremot segla med besättning i Kroatien, så kan du läsa mer om våra seglingsresor i Kroatien.

Bekvämligheter & utrustning

Cabins
3
Year
2012
Length
16.959999 m
People
6
Engine
110 hp
Autopilot
Yes
Dinghy
Yes
Chart plotter
Yes
Bimini
Yes
Bow thruster
Yes
Radar
Yes
Generator
Yes
Electric toilet
Yes
Air condition
Yes
Inverter
Yes
Refrigerator
Yes

ADIQELL – Wauquiez Pilot Saloon 55 - 360° Visning

ADIQELL – Wauquiez Pilot Saloon 55

Marina Kaštela

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.