Tillbaka
Föregående
Nästa

Abraxan – Dufour 460 Grand Large

Abraxan – Dufour 460 Grand Large är en fin segelbåt, tillverkad år 2019. Under segel får Dufour 460 verkligen tillfälle att skina. Den är lätt att manövrera med sin självslående fock och har en imponerande snabbhet, något som har vunnit många seglares hjärtan. Komfort och funktion är utmärkande för segelbåten som är utrustad med brett akterskepp, bekväm sittbrunn, generös badbrygga med utomhuskök och stora skrovfönster som släpper in gott om dagsljus.

Med en stilren interiör ombord är den både vacker och välplanerad. Du och ditt sällskap kan hyra denna vackra segelbåt i Italien, där ni utgår ifrån Marina di Portisco.

Båten har 4 hytter och tar emot sällskap på upp till 8 personer. Varje hytt har mycket stora fönster som erbjuder utmärkt belysning och magnifik utsikt över omgivningen. Båtens inredning är toppmodern och du sover tryggt på Abraxan – Dufour 460 Grand Large eftersom sängarna är bekväma och sköna. Denna vackra segelbåt är 14.15m lång och 4.50m bred.  

Titta gärna på fler bilder och tänk dig bort till det blåa Medelhavet. Tänk hur underbart det skulle kunna vara att segla i Italien. Om du har några frågor inför din blivande bokning eller uppkommande resa till Italien, vänligen kontakta Alexander Jacobsson. Han kan hjälpa dig och ditt sällskap med att få ut det bästa av seglingsäventyret sommaren 2022.

Skulle du och ditt sällskap vilja läsa mer om båtens specifikationer kan ni göra det längre ner på sidan. Tveka inte att höra av dig till oss om du skulle har några funderingar gällande att hyra Abraxan – Dufour 460 Grand Large eller något kring båtens specifikationer. Vi besvarar även destinationsrelaterade frågor!

Vill du däremot segla med besättning i Italien kan du läsa mer om våra seglingsresor i Italien.

Bekvämligheter & utrustning

Abraxan – Dufour 460 Grand Large - 360° Visning

Abraxan – Dufour 460 Grand Large

Pris per period:

till
Hyrkostnad för båten {{ start_price }} SEK
Rabatt (-{{ discount }}%) - {{ discountPrice }} SEK

Delsumma {{ start_price-discountPrice }} SEK

Tillägg Lägg till extrafunktioner
{{ selectedExtra.name }}
(Detta värde läggs inte till totalt)
{{ selectedExtra.extra_val }} x {{ selectedExtra.price }} = {{ selectedExtra.extra_val * selectedExtra.price }} SEK {{ selectedExtra.price }} SEK

Totalt pris {{ totalPrice }} SEK
Yacht är inte tillgänglig för detta datum

Behöver du hjälp?

031 – 30 96 306

Alexander Jacobsson

Jag kan hjälpa dig! Kontakta mig gärna med frågor angående din bokning.