BALI Catamarans via More Sailing

BALI Catamarans är ett varumärke skapad av det ökända franska båtvarvet Catana som använde sina kunskaper och färdigheter för att designa och bygga en helt ny linje av revolutionerande katamaraner. Samtidigt som de använde en rad innovativa idéer som ännu inte syns i denna klass av segelbåtar.

”BALI Catamarans designar katamaraner för att möta behoven hos seglare som gillar att segla med maximalt boendeutrymme, komfort och säkerhet.” 

Genom oss på More Sailing kan du hyra BALI Catamarans båtar i Kroatien, Grekland och Italien. Vi erbjuder deras kompletta sortiment.

Vårt utbud av BALI Catamarans katamaraner i Kroatien

BAŠA - Bali 4.8
Baša - Bali 4.8
Årsmodell: 2019
Hytter: 6 (12 p)
bali catamarans hyr båt kroatien
Namaste of Bali - Bali 5.4
Årsmodell: 2019
Hytter: 6 (12 p)

Vårt utbud av BALI Catamarans katamaraner i Grekland

Emmelia - Bali 4.4
Emmelia - Bali 4.4
Årsmodell: 2022
Hytter: 6 (10 p)
Poseidon - Bali 4.6
Poseidon - Bali 4.6
Årsmodell: 2022
Hytter: 7 (12 p)

Vårt utbud av BALI Catamarans katamaraner i Italien

Physeter - Bali 4.8
Physeter - Bali 4.8
Årsmodell: 2022
Hytter: 7 (13 p)
Grampus - Bali 4.6
Grampus - Bali 4.6
Årsmodell: 2022
Hytter: 5 (11 p)
Tursiops - Bali Catspace
Tursiops - Bali Catspace
Årsmodell: 2022
Hytter: 4 (12 p)
Hagrid - Bali Catspace
Hagrid - Bali Catspace
Årsmodell: 2022
Hytter: 4 (12 p)
Ziphius - Bali 4.2
Ziphius - Bali 4.2
Årsmodell: 2022
Hytter: 5 (9 p)
Stenella - Bali 4.4
Stenella - Bali 4.4
Årsmodell: 2022
Hytter: 4 (9 p)
Hogwarts - Bali 4.3
Hogwarts - Bali 4.3
Årsmodell: 2020
Hytter: 6 (12 p)

Om BALI Catamarans

30 år av innovation

Med över 30 års erfarenhet, från distribution till ledning, på ett av världens ledande varv, bildade Olivier Poncin PONCIN YACHTS Group 2001. Detta blev CATANA Group 2014 för att sammanfalla med 30-årsjubileet av ”CATANA Catamarans”. Mer än tio år senare har företaget nu 250 anställda och producerar exceptionella katamaraner avsedda för en verkligt internationell kundkrets. BALI modellerna är resultatet.

Med prestigen hos ett känt varumärke, CATANA, vars rykte växer lite för varje dag, drar deras kunder nytta av frukten av 30 års erfarenhet av båtbyggeri såväl som deras teams dynamiska kompetens när de skapar BALI.

Männen och kvinnorna i BALI Catamarans delar en passion för att använda de mest avancerade och mest miljövänliga teknologierna för att hjälpa förverkliga dina seglings drömmar.

En passion för kvalitetssegling är deras yrke! Detta i kombination med deras kunnande möjligjorde utvecklingen av industriella verktyg utan motstycke, till förmån för innovation. Innovation som du kan åtnjuta när du seglar med BALI Catamarans.

De strävar ständigt efter att erbjuda dig det bästa inom marin konstruktion och bästa möjliga service i varje skede, så att du får större glädje och trygghet vid segling på alla världens hav.

CATANA Group varumärken

Allt eftersom den innovativa utvecklingen fortsatte, utökade CATANA Group sortimentet med lanseringen 2014 av ”BALI Catamarans”.

BALI Catamarans är Made in France

BALI Catamarans är mer tillgänglig prismässigt, därför riktad till en bredare kundkrets. Så nu erbjuder CATANA Group ett komplett och konsekvent utbud från 40 till 70 fot, både segel- och motoryachter som är ”Made in France”. Därmed har företaget blivit en av de världsledande inom området för flerskrov för cruising.

Med två produktionsanläggningar i Frankrike, i Canet-en-Roussillon vid Medelhavskusten och i Marans på Atlantkusten, och dess tillhörande tjänster, har CATANA Group över 250 anställda.

Bolaget har närvaro på alla kontinenter via ett nätverk av mycket kompetenta och professionella agenter. Beroende på deras marknader, säljer de CATANA Catamarans och/eller BALI Catamarans serier, som slår deras färger högt över alla världens hav.

More Sailing är en sådan agent inom seglingsturism som förmedlar BALI Catamarans båtar i Kroatien, Grekland och Italien.

Kontakta oss idag ifall du vill veta mer om att Hyra segelbåt

Alexander Johansson

Kontakta Alexander Jacobsson
031 – 30 96 306
boka@moresailing.se