Atlantbloggen: Nu kastar vi loss!

30/10-15 Position: 43°34´13″N 15°56´23″Ö

Igår bjöd Kroatien på riktigt busväder, regn och åska precis hela dagen. Planen var att packa More55an på proviant men vi fick vänta med detta till idag. Vi rada upp alla provianten på kajen och det som framgår tydligt är att våra 240 vattenflaskor är det som tar mest plats ombord. Dock är detta inte något problem för More55ans stora styvutrymmen, vi får till och med plats över!

Tittar man på väderprognosen så ser det ut som att vi kommer få riktigt fint väder och nordliga vindar på lördag som underlättar massvis påväg ner mot Italiens klack. Nu kryper det i hela kroppen, det är dags att ge sig av! More55an är packad och klar in i minsta detalj och gubbarna står färdiga på sina positioner.

Vill ni följa vår framfart genom medelhavet så kan ni surfa in på marinetraffic.com och sök på båtnamnet Pixel. När vi startar imorgon så dyker vi upp utanför Kroatiens kust. Jag kommer fortsätta att skriva uppdateringar varje dag men jag kan inte lova att det att inläggen dyker upp kontinuerligt på bloggen  då vi saknar nätverk på båten. När vi angör hamn och seglar närmre land så lägger jag upp inläggen så snabbt jag kan, jag göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade!

Önska oss lycka till, nu kastar vi loss!!!

Mathias

(Foto av: Mathias Edberg)

Relaterade resor