Arbeta hos More Sailing

Är du intresserad av att arbeta som värd eller skeppare ombord på våra båtar? Kontakta oss gärna, vi letar alltid efter skicklig personal för våra olika destinationer. Vi seglar under sommaren i KroatienItalienGrekland  och Sverige samt i Karibien under vintern. Oavsett om du är intresserad av att arbeta som skeppare eller värd är det viktigt att du är social och tycker om att träffa nya människor.

Att jobba hos More Sailing

Att arbeta som besättning på More Sailing passar dig som gillar att träffa nya människor, är serviceorienterade och gillar att segla och till havs. Ombord på varje båt arbetar två personer, en värd och en skeppare. Det är vanligtvis mellan åtta och tolv gäster ombord på båten. Du i besättningen är gemensamt ansvarig för att ta hand om både gäster och båten. Även om värden bär huvudansvaret för mat och dryck medan skepparen bär huvudansvaret för båtliv och segling.

Innan du börjar arbeta kan du delta i vår interna utbildning. Då lär du känna många nya kollegor samtidigt, du som jobbar tillsammans under en säsong blir ett underbart gäng. Vi är mycket glada och stolta över att så många av våra säsongsanställda ofta återvänder flera år i rad.

Arbeta som skeppare

För att söka arbete som skeppare hos oss är det viktigt att du är social, framåt och glad. Förutom detta behöver du även ha nödvändiga certifikat och intyg för att få framföra en segelbåt.

Självklart ska du ha goda seglingskunskaper och kännas trygg för gästerna ombord på båten.

Arbeta som värd

Förutom att du är en glad och social person kräver vi att du är bra på att laga mat och få människor att trivas.

Vi kräver inte att våra värdar har samma segelfärdigheter som våra skeppare. Vi ser det dock som mycket positivt med bra segelfärdigheter även hos våra värdar.

more crew

Vill du jobba med oss?

Om du vill ansöka om någon av våra tjänster, fyll i formuläret eller kontakta oss på jobba@moresailing.se och berätta mer om dig själv. Skicka gärna med CV och eventuella certifikat. Glöm inte att ange hur länge du är intresserad av att arbeta för oss och på vilken destination. Vi är dock glada att se att du har arbetat en sommarsäsong med oss för att arbeta i Karibien.

Följ oss gärna på Instagram där du får en inblick i hur det är att arbeta med oss eftersom du ofta följer våra besättningar på båtar runt om i världen.

Har du några frågor maila oss på jobba@moresailing.se eller ring 031-30 96 308

Läs mer om vår ansökningsprocess här: Ansökningsprocess

Läs mer om hur vi arbetar med GDPR här: GDPR

Fyll i formuläret nedan för att skicka in en ansökan