Arbeta Hos Oss - More Sailing

Arbeta på More Sailing

 

More Sailing söker alltid personal till våra olika destinationer, Kroatien och Grekland under sommaren, juni till oktober och Karibien under vintern, december till mars. För oss är det viktigt att du kan delta i våra utbildningsveckor och kan arbeta under längre perioder.

Arbeta som skeppare

 

Av våra skeppare kräver vi förutom att du är en glad och social person att du har nödvändiga certifikat och intyg för att få framföra en segelbåt.

Självklart ska du ha goda seglingskunskaper och kännas trygg för gästerna ombord på båten. Att arbeta som skeppare hos More Sailing passar dig som trivs med att träffa nya människor, är serviceinriktad och tycker om segling och hav.

Arbeta som värd

 

Av våra värdar kräver vi förutom att du är en glad och social person att du är duktig på matlagning och att få människor att trivas.

Självklart ska du ha goda seglingskunskaper och kännas trygg för gästerna ombord på båten. Att arbeta som värdinna hos More Sailing passar dig som trivs med att träffa nya människor, är serviceinriktad och tycker om segling och hav.

Arbeta hos Moersailing

Vill du jobba med oss?

 

Vill du söka någon av våra tjänster, kontakta oss på jobba@moresailing.se med CV, Personligt brev och eventuella intyg. Glöm inte ange hur länge du är intresserad av att arbeta för oss och på vilken destionation.

x